Over ons

De firma Fredo-Agro & transport uit Beernem wordt geleid door twee jonge en gedreven broers. Frederik en Dominiek Gobin.
Zij zijn de vierde generatie binnen het West-Vlaamse familiebedrijf waar mest altijd een corebusiness was. Ook voor het andere loonwerk konden de landbouwers rekenen op Gobin. Toch waren er enkele activiteiten die de broers noodgedwongen moesten staken toen hun vader Pierre in 2006 onverwachts overleed.
4,5 jaar geleden namen Frederik en Dominiek de draad weer helemaal op en gingen ze terug ruwvoeders en granen oogsten. Drijfmest bleven ze injecteren en spreiden, een activiteit die nauw aanleunt bij hun transportverhaal.
Met hun team zijn ze zowel actief in binnen als buitenland.

Onze historiek

Fredotrans is een groeiend familiebedrijf in de transportsector. Met uitvalsbasis in Beernem.

2023

Optimalisatie van Fredotrans

2021 – 2023

Bouw nieuwe loods na een exponentieële groei van het machinepark
Bouw overdekte spuitplaats voor de poetsers

2019

Frederik en Dominiek nemen de draad weer helemaal op en gaan ook terug ruwvoeders en granen oogsten

2006

terugschroeven van de hakselactiviteiten

2006

overlijden Pierre Gobin

1992

aankoop van de allereerste Vervaet-driewieler te België

1981

overname door Pierre Gobin en Carina Bonamie na het overlijden van hun moeder Jenny Vanbelleghem

Ons team

Op kantoor hebben de vrouwen het voor het zeggen. Moeder Carine Bonamie en Sandy Dhondt, Dominieks vrouw, staan in voor het financiële en administratieve gedeelte van de zaak. Samen met Dominiek plant Carine het binnenlandse tanktransport terwijl Frederik het werk regelt voor de walkingfloors die internationaal gaan. Landbouwers bellen met Dominiek voor de planning, maar beide broers zijn terug te vinden op de machines.

Alleen zouden ze dit niet klaarkrijgen. 
3 administratieve bedienden en 13 vaste chauffeurs en in de seizoenen een aantal deeltijdse vervolledigen het Fredo-team. De mascottes van het bedrijf zijn Florence en Leonore, de dochters van Dominiek en Sandy.o